2011-06-08

Pradžia

2010 07 13
Baigėsi Omnitel sutartis, todėl reikėjo ją pratęsti ir pasiimti naują telefoną.Salone pasiūlė naują HTC SMART ,,dabar šis telefonas "ant bangos" . Nusipirkome.

Po mėnesio prasidėjo problemos.
1.Vienu metu neišsitrindavo daug sms, telefonas persikraudavo ir viskas.
2.Kai telefono garsas išjungtas, gaunant kelis sms vienu metu iš kelių žmonių ir siunčiant kartu sms skamba sms gavimo signalas.


Apie tai pranešiau HTC.com/europe . Man paaiškino kaip reikia trinti sms, nors taip ir trindavau.

Vėliau pastebėjau, kad išjungus garsą telefone negroja radijas per ausines, nors mp3 groja, per garsiakalbį radijas taip pat groja. Tiksliau tik įjungus groja, bet perjungiant stotį ar ieškant kitų nustoja groti.

Dar vėliau vieną rytą nesuskambo žadintuvas, dėl to pavėlavau į mokyklą.

Visas problemas pranešiau HTC, iš jau planavau nešti į garantinį, bet po kažkiek laiko pastebėjau oficialų HTC SMART ROM atnaujinimą.



Atnaujinau. Sms trynimo gedimas dingo. Vėliau pastebėjau, kad visi kiti liko, kartu ir sms trynimas. Dabar trinant sms nepersijungia telefonas, o tiesiok jų netrina, kai vienu metu bandau trinti apytiksliai 2000-5000 sms iš ištrintų sms katalogo.

Vėl pranešiau HTC, pasiūlė siųsti remontui į Rygą, aš atsisakiau, nes turiu Omnitel garantiją ir nunešiau į garantinį išdėstęs gedimus.

2011.04.01

Išdėsčiau viską, nežinau dėl kokios priežasties, bet parašė tik kelis ir ,,kiti programinės įrangos gedimai''.

Atgavau telefoną maždaug po 2savaičių. Po kelių savaičių pastebėjau visus gedimus kurie buvo prieš nešant į garantinį. Perrašė programinę įrangą ir viskas.

Atradau dar vieną problemą, per ,,people'' programą nesiunčia sms žmogui, jei jo numeris įvestas su šalies kodu, siunčiant sms dingsta "+" ir siunčia į numerį 3706*** o ne į +3706*****


Padariau filmukus, dėl sms siuntimo ir radijo problemų, įkėliau į youtube ir parašiau HTC apie tai, pasiūlė siųsti į Čekiją.

Nunešiau į garantinį 2011 05 23 pridėjau filmukų nuorodą, kitus pasakiau žodžiu, aprašė vėl, vieną problemą ir kiti programinės įrangos sutrikimai.
Telefoną atgavau 2011 06 07. Nespėjau patikrinti sms, žadintuvo ir sms trynimo, bet iškarto pamačiau, kad sms siuntimo ir radijo garso problemos nepataisytos.

Šiandien 2011 06 08 nešu vėl telefoną taisymui.

2 komentarai: