2011-07-20

MTTC - pamelavo

Šiandien vėl ėjau į Omnitel saloną. Pasirodo jis tikrai buvo taisytas, BET. Kai paėmiau telefoną, iškarto nutariau patikrinti ar tikrai pataisytas, pažiūrėjau ar siunčia sms favorite people programa. Sms nesiuntė. Dar maža to, buvo visi mano kontaktai kuriuos buvau palikęs nešdamas telefoną, reiškia nieko jam nebuvo daryta, nes ankstesnius 3 taisymus būdavo viskas ištrinta, nes buvo keistas softas.

Kai pasakiau, kad rašysiu prašymą pakeisti telefoną, pardavėja pasiūlė važiuoti į Kauną, atseit jie tik tarpininkai. Tada pasakiau, kad pagal vvtat.lt aš turiu teisę rašyti, o tada man atsakė, kad ji įstatymus žino. Tada pasiūliau, kad tas raštas tegu keliauja su telefonu, nes aš neprivalau niekur važiuoti.

http://vvtat.lt/index.php?212857119




Kur prekės keičiamos ar grąžinamos?

Prekės keičiamos ar grąžinamos prekės pirkimo vietoje ar kitoje pardavėjo nurodytoje, pirkėjui patogioje vietoje.

Ką daryti, kilus nesutarimams tarp pirkėjo ir pardavėjo dėl prekės kokybės?
Kilus nesutarimams tarp pirkėjo ir pardavėjo dėl prekės kokybės,  pirkėjas turi savo reikalavimus pateikti pardavėjui raštu, o šis, gavęs raštišką pirkėjo kreipimąsi, privalo ne vėliau kaip per 3 darbo dienas raštu kreiptis į Valstybinę ne maisto produktų inspekciją prie Ūkio ministerijos dėl prekės kokybės įvertinimo, o gavęs iš jos raštu pateiktas išvadas nedelsdamas informuoti pirkėją. Prekės kokybės įvertinimo išlaidos apmokamos teisės aktų nustatyta tvarka.

Na dabar telefonas vėl išsiųstas į MTTC, o dabar pridedu savo el pašto nuotraukas, kodėl teigu, kad MTTC pamelavo:




1. Pameluota, kad telefonas pataisytas.
2. Pameluota, kad telefonas pakeistas.

2 komentarai:

  1. Kadangi telefonas ne pas mane, dabar kaip įrodymą galiu pateikti lapelio kopiją 2011 06 29 su IMEI tokiu pačiu, kaip siųsto vakar 2011 07 20 . Viduryje šių įvykių MTTC laiške Liepos 13d sakoma, kad telefonas pakeistas nauju. Taip pat pirmajame laiške nurodytas remonto numeris, kuris sutampa su pirmojo lapelio remonto numeriu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Uzjauciu tave, man MTTC taip pat pamelavo siandien nuejau i salona pataisyt touch ekrana ant htc trophy 7 ta aptarnaujanti moteris net nepazejus kas yra sako 200 lt uzstatas ir 400 + uz ekrana... jau parasiau nusiskundimo laiska, kas cia per nesamones vyksta...

    AtsakytiPanaikinti